Reizen De Trekvogel is een zelfstandig reisbureau, opgericht in 1945, gespecialiseerd in reizen op maat, rondreizen, cruises en zakenreizen.

Als professionele reisbemiddelaar leiden we u door het uitgebreide aanbod, zodat u uw reis of vakantie in vertrouwen kan reserveren. Door de jarenlange ervaring als onafhankelijk reiskantoor kunnen we u een persoonlijk advies geven bij uw keuze.

 

Sinds 1945 heeft ons bedrijf De Trekvogel, het leveren van diensten als prioriteit en wil haar verschil laten zien door het verstrekken van diensten van hoge kwaliteit . We beschouwen dit niet als een toeristisch evenement. De tevredenheid van onze klantenstaat op de eerste plaats. Het is onze belangrijkste taak om u tevreden te stellen over uw zakelijke bijeenkomsten, seminars, transfers, ondersteund door onze knowhow en u te laten genieten van de schoonheid van de wereld.


Met de “kwaliteit in service” code sinds 1945 is ons doel als reisbureau De Trekvogel, het verstrekken van een betrouwbaar, eerlijk, veilig en een comfortabele reisomgeving. Respect van de tijd, rechten en vrije keuze van onze klanten worden bij ons hoog in de vaandel gedragen.

Sinds 1945 is het onze visie om onze gasten onvergetelijke, rustige en charmante momenten te laten beleven.
Wij streven voortdurend naar duurzame vernieuwing en een manier om ons duurzaam te onderscheiden.

Het is onze ambitie dat klanten de voorkeur geven aan ons als zij kiezen voor vakantie- en vrijetijdsaanbieders.