Reizen De Trekvogel is een zelfstandig reisbureau, opgericht in 1945, gespecialiseerd in reizen op maat, rondreizen, cruises en zakenreizen.

Als professionele reisbemiddelaar leiden we u door het uitgebreide aanbod, zodat u uw reis of vakantie in vertrouwen kan reserveren. Door de jarenlange ervaring als onafhankelijk reiskantoor kunnen we u een persoonlijk advies geven bij uw keuze.

 

Sinds 1945 heeft ons bedrijf De Trekvogel, het leveren van diensten als prioriteit en wil haar verschil laten zien door het verstrekken van diensten van hoge kwaliteit . We beschouwen dit niet als een toeristisch evenement. De tevredenheid van onze klantenstaat op de eerste plaats. Het is onze belangrijkste taak om u tevreden te stellen over uw zakelijke bijeenkomsten, seminars, transfers, ondersteund door onze knowhow en u te laten genieten van de schoonheid van de wereld.


Met de “kwaliteit in service” code sinds 1945 is ons doel als reisbureau De Trekvogel, het verstrekken van een betrouwbaar, eerlijk, veilig en een comfortabele reisomgeving. Respect van de tijd, rechten en vrije keuze van onze klanten worden bij ons hoog in de vaandel gedragen.

Sinds 1945 is het onze visie om onze gasten onvergetelijke, rustige en charmante momenten te laten beleven.
Wij streven voortdurend naar duurzame vernieuwing en een manier om ons duurzaam te onderscheiden.

Het is onze ambitie dat klanten de voorkeur geven aan ons als zij kiezen voor vakantie- en vrijetijdsaanbieders.

De Trekvogel reisbureau, is in 1945 opgericht en is een onafhankelijke reisbureau gespecialiseerd in gepersonaliseerde reizen, rondreizen en professionele reizen.

 

Als professionele reisbureau, gidsen we u door een brede waaier aan voorstellen, waardoor u in alle vertrouwen en gemoedsrust kunt genieten van uw reis en vakantie. Vanuit onze jarenlange ervaring als onafhankelijke reisbureau bieden we u de beste advies aan.

De Trekvogel onderscheidt zich sinds 1945 door de kwaliteit in dienstverlening te verbeteren op basis van de klantentevredenheid. We beschouwen dit niet als een toeristische aangelegenheid. Het geluk en welzijn van onze klanten komt voor ons op de eerste plaats. Onze belangrijkste taak bestaat eruit u tevreden te stellen over uw vergaderingen, seminaries., transfers dankzij onze know-how en uw beleving van de wonderen van de wereld.

Onze doelstelling als reisbureau, met “Kwaliteit in Service” 1abel sinds 1945, is het bezorgen van betrouwbare, eerlijke, propere en comfortabele reizen. Het is zeer belangrijk om de vrije keuzes van onze klanten te respecteren.

Deswegen empfehlen die Ärzte Propecia online zu kaufen https://finasterid-kaufen.com rezeptfrei in Deutschland. Dieses Medikament gilt als das weltweit beste Mittel für die Behandlung von der Alopezie.

Ons kantoor, dat in 1945 is gestart met het doel om onze gasten onvergetelijke en betoverende momenten te laten beleven, zet in op duurzame innovatie en zoekt steeds naar manieren om zich te onderscheiden.