DUUR RONDREIS: 4 dagen / 3 nachten
TRAJECT: Brussel–Tiflis -Brussel-

Dagen REISTRAJECT PROGRAMMA
DAG 0

 

Brussel- Tbilisi  
 

 

DAG 1

 

 

We bezoeken het museum van Georgië. Het museum, dat zich in het stadscentrum bevindt, stelt meer dan 30 000 kunstwerken en vondsten uit de Voorchristelijke periode tentoon en is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op de bovenverdieping van het museum worden er kunstwerken tentoongesteld uit de Russische Sovjet periode. We beklimmen de Mtatsminda berg met de kabelbaan tamoxiver. De toer met de kabelbaan duur ongeveer 1 uur laat ons toe om de stad 360 graden panoramisch te bezichtigen.
 

 

 

 

DAG 2

 

Na het ontbijt beginnen we de dag met een bezoek aan het Fort van Narikaka. Het fort, met uit een citadel dat uit stamt uit de periode van de heerschappij van de Perzen , werd opgericht de 4e eeuw na Christus gebruikt. In het fort, dat ook tijdens de Turkse heerschappij werd gebruikt, staat ook de Sint-Nicholas kerk.

Bezoek aan de Metekhi Kerk. Deze kerk, dat bijna zo oud is als de stad zelf, werd gebouwd in de 5e eeuw na Christus en er wordt gespeculeerd dat het in opdracht van de eerste koning Vakhtang Gorgasali werd gebouwd. Ondanks californiamuscles.net het feit dat de kerk tijdens de Mongoolse invasie grotendeels verwoest, de overblijvende delen brengen u duizenden jaren terug in de tijd.

 

 

 

 

 

DAG 3

 

Na het ontbijt bezoeken we de Klokkentoren. Dit is ook de ideale buurt om inkopen te doen: Overal zijn er cafés, restaurants, winkels en souvenirs boetiekjes. Na de lunch volgt er een bezoek aan de befaamde Gabriadze Marionette theater. Hierna bezoeken we het Nationaal Galerie gebouw waar de werken van de beroemde kunstschilder Niko Pirosmanashvili worden tentoongesteld. Ook een bezoek aan de Kashveti kerk staat op het programma.

 

 

 

 

 

DAG 4

 

 

 

Tbilisi -Brussel

Ontbijt in het hotel en vrije tijd.

Transfer naar de luchthaven – Vlucht van Tbilisi naar Brussel

 

 

 

INHOUD RONDREIS

 

INBEGREPEN

  • Verblijf op basis van logies met ontbijt
  • Vluchten

§   Transfers Luchthaven > Hotel > Luchthaven

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Gidsen
  • Panoramisch stadsbezoek

 

 

NIET INBEGREPEN

:

- Persoonlijke uitgaven;

- Maaltijden niet inbegrepen in het programma

- Kosten voor foto en video opnames

 

 

 

Laatste berichten