DAGEN GÜZERGAH
DAG 0  Bruksel- Tiflis
  DAG 1 We bezoeken het Georgia Museum. Het museum, met meer dan 30.000 kunstwerken en vondsten uit de voorchristelijke tijd, bevindt zich in het stadscentrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de bovenverdieping van het museum worden artefacten uit de Sovjet-Russische periode tentoongesteld. We gaan met de kabelbaan naar de berg Mtatsminda. De kabelbaantour duurt ongeveer een uur en stelt je in staat om de hele stad 360 graden te zien.
  

 DAG 2

 

Na het ontbijt beginnen we met een bezoek aan het kasteel van Narilaka. De geschiedenis van het kasteel, dat is overgebleven uit de periode dat de Perzen regeerden, na Chr. Het gaat terug tot de 4e eeuw. In het kasteel, dat de Turken gebruikten in de periode dat ze de stad regeerden, is St. Er is ook een oude plaats van aanbidding genaamd Nicholas Church. Bezoek de Metekhi Church. Deze kerk, die bijna net zo oud is als de stad, M.S. Men denkt dat het dateert uit de 5e eeuw en werd gebouwd door de eerste koning, Vakhtang Gorgasali zelf. Hoewel veel ervan werd verwoest tijdens de Mongoolse invasie, nemen delen ervan die nog steeds overeind staan ​​je duizenden jaren terug in de tijd.
  DAG 3 Na het ontbijt bezoeken we de Clock Tower. Dit gebied is ook een goede plek om te winkelen, aangezien er veel cafés, restaurants, winkels en souvenirwinkels zijn. Na de lunch bezoekt hij het Gabriadze Puppet Theatre. Dan is er het National Gallery Building, waar de werken van de beroemde schilder Niko Pirosmanashvili worden tentoongesteld. De Kashveti-kerk is ook een van de plaatsen die u kunt bezoeken.
DAG 4 Vrije tijd bij het ontbijt
Reizen van Tbilisi naar Brussel

Inbegerepen

Inbegrepen in het pakket – Ontbijt in hotel
– Vluchten
– Luchthavenbelastingen
– Luchthaven > Hotel > Luchthaventransfers
– Gids
– Panoramische stadstour met Turkse assistent
Niet Inbegrepeb in het pakket – Persoonlijke uitgaven
– Maaltijden buiten het programma
– Kosten voor het maken van foto's en video's
– Al je extra excursies waar je aan deelneemt tijdens de tour
Laatste berichten