+32 3 235 76 14 info@trekvogel.be

Begeleid
Zin in een nederlandstalige begeleide reis?
Reis zonder zorgen, ontdek de mooiste natuur en culturele sites onder de begeleiding van ervaren gidsen.Zo is iedere reis doorspekt met originele bezoeken.
Alle kosten zijn in de prijs inbegrepen: dus geen zorgen om inkomgelden,chauffeurs,kruiers etc……Iedere reis heeft een uitgebalanceerd programma waarin een mix van natuur en cultuur centraal staat.Iedere reis wordt een aaneenschakeling van boeiende momenten.Tijdens de rondreis logeren wij in hotels variërend van luxueuze klassehotels tot boetiekhotels of lodges met een couleur locale -gehalte.

Individueel
Zin om op eigen ritme de wereld te ontdekken?
Ziehier enkele reisideeën:
Griekenland per huurwagen, weg van het klassieke massatoerisme
Frankrijk heeft zoveel te bieden :Elzas, de vallei van de Loire,de Champagnestreek,Bretagne,Normandië,Ardèche,Pyreneeën,Savoie,Bourgogne,Provence en zoveel meer
Italië is zoveel meer dan Rome. Laat je fascineren door het prookachtig landschap van de meren, groene dalen en machtige bergen of otdel authentieke plaatjes in Toscanië en Umbrië.Maak een stedentocht met oa Rome, Napels, Venetië, Firenze….rust uit op één van de charmante kusten of verkies je een ongerept stukeje Italië:Puglia…..Culturele reizen, strandvakantie,sportieve vakantie ….dit allemaal is Italië !Geniet in volle vrijheid .
Kroatië: ontdek één van de mooiste kusten van de Middellandse Zee:talrijke eilanden,baaien,inhammen, pittoresle dorpen nodigen u uit tot een bezoekje.
Marokko:een land vol verrassingen en afwisseling.Cultuur,gastronomie en prachtige natuur :van enorme zandduinen tot met palmen omzoomde oases,van stranden tot ruige canyons.

Of gaat u liever naar Canada, U.S.A, Midden -en Zuid -Amerika,Afrika, Azië of Oceanië?

Neem contact op.